...een moment geduld...
Autoberging na ongeval op pech door bergingsbedrijf van eijck

Autoberging

Van Eijck verzorgt de autoberging van allerlei soorten voertuigen. Onder autoberging verstaan we ook de berging van fietsen, motoren, bestelwagens, aanhangwagens, vrachtwagens en bijzondere voertuigen, die met pech of schade langs de kant van de weg staan. We spreken bij deze vorm van werkzaamheden vaak van ‘lichte berging’, dit vanwege het verschil tussen personenauto’s en vrachtwagens. Voertuigen tot 3500 kg (eigen gewicht plus laadvermogen) vallen daarbij in de categorie lichte berging. Onze gecertificeerde bergers staan 24/7 om elke opdracht snel, vakkundig en veilig voor u verzorgen.

Het onverwachts stranden met een voertuig is vervelend en komt nooit goed uit. Of het nu om een technisch mankement gaat, een lekke band of als het voertuig betrokken is bij een ongeval, het is een prettige gedachte dat de bergers van Van Eijck klaar staan om snel hulp te verlenen. Is reparatie ter plekke niet mogelijk, dan zetten wij alles op alles om de auto zo snel mogelijk te bergen. We starten met andere woorden direct met het wegslepen van de auto.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Autoberging voor en door professionals

Op het gebied van autoberging zijn wij actief voor uiteenlopende partijen in de automotive branche. Daarbij kunt u denken aan verzekeraars, dealer- en transportbedrijven, alarmcentrales en fleetowners. We zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van autoberging. Bij het bergen, slepen, takelen of veiligstellen van voertuigen met pech of schade komt het aan op snel en veilig werken.

Van Eijck heeft jarenlange ervaring met bergingswerk en werkt snel, vakkundig en veilig. Daarbij proberen we de hinder voor de andere weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Dat onze opdrachtgevers deze manier van autoberging waarderen, blijkt uit de jarenlange samenwerking die we met veel van hen hebben.

Regionale autoberging

Bij het bergen van auto’s komt het aan op snelheid. Voor de auto sleepdienst is onze meldkamer 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Zo staan wij vanuit verschillende regionale vestigingen dag en nacht paraat voor (auto-)berging, sleepdiensten of takelwerkzaamheden. De vestigingen worden aangestuurd vanuit een centrale planning die alle mobiliteitshulp aanvragen coördineert. Hierdoor zijn we bij elke hulpvraag snel ter plaatse. Valt de hulpverlening buiten ons werkgebied? Dan kunnen wij u verwijzen of voor u bemiddelen in de hulpverlening.

Wij beschikken over een moderne, goed uitgeruste vloot met specifiek uitgeruste bergings- en pechhulpvoertuigen met daarbij professioneel opgeleide bergingsspecialisten die zich nauw betrokken voelen bij de gestrande weggebruiker. Zij weten van aanpakken als het gaat om onze hulpverlening, maar hebben daarbij tevens oog voor de chauffeur en eventuele passagiers. De ervaren bergers voeren de hulpverlening snel en vakkundig uit. In overleg met de opdrachtgever vervoeren wij de auto conform afspraak naar een garage, schadeherstelbedrijf of naar één van onze depots.

Contractpartner Stichting IMN

Voor de autoberging op de hoofdwegen is Van Eijck een vaste contractpartner van de Stichting Incident Management Nederland. Deze stichting is verantwoordelijk voor de berging van personenvoertuigen op de belangrijke doorgaande wegen in Nederland. Voor dat doel werkt de Stichting IMN samen met ca. 54 gekwalificeerde bergingsbedrijven, waaronder Van Eijck. Dit betekent dat wij voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, bergingsvoertuigen en bedrijfsvestiging. Ook beschikken wij over de alle hiervoor benodigde certificaten.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.