...een moment geduld...
Vervangend vervooer van eijck bergingsbedrijf

Vervangend vervoer

In geval van autoberging, pechhulp of de repatriëring van auto’s verzorgt Van Eijck desgewenst vervangend vervoer. We doen dit onder andere voor alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners en dealers. We bieden dit vervangend vervoer aan gestrande reizigers in samenwerking met Rentrunner en zijn hiervoor 24/7 bereikbaar.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Vervangend vervoer bij Pech of Schade

Pech of schade aan een auto gebeurt meestal op een zeer ongelukkig moment of plaats. Met het aanbieden van vervangend vervoer via onze opdrachtgevers bieden wij u de gestrande reiziger de mogelijkheid zijn reis weer zo snel mogelijk te vervolgen.

Zodra u met onze centrale belt en er een opdracht is om een voertuig in te zetten , dan kunnen wij meekijken waar de dichtstbijzijnde vervangauto’s beschikbaar zijn en binnen welke termijn deze ter plaatse kunnen zijn. Ons streven is een gelijkwaardige auto in te zetten, dit is echter niet altijd mogelijk. Natuurlijk kan de auto nadien ingeleverd worden, in overleg met de verhuurder, op een adres dichtbij het woon- of werkadres van de chauffeur.

Veel gestelde vragen over vervangend vervoer
Ik heb schade of pech met mijn vervangende auto. Wat kan ik doen?

Belt u het nummer op de sleutelhanger of het huurcontract dat u heeft ontvangen bij het voertuig. Indien het voertuig een Rentrunner betreft en het is buiten kantoortijden, dan vindt u in het handschoenenvak een serviceboekje met de contactgegevens van de achterliggende verhuurder. Hierbij staat vermeldt hoe verder te handelen. U kunt dan later tijdens kantoortijden melding maken bij de verhuurder van hetgeen is voorgevallen.

Wat zijn de openingstijden?

Wij zijn 24/7 bereikbaar. De openingstijden van onze vestigingen verschillen per locatie en deze zijn niet vrij toegankelijk. Neemt u contact met ons op via het contactformulier voor het maken van een afspraak op één van onze vestigingen. Vertel ons wanneer u langs wilt komen en de reden van uw bezoekje. (zo mogelijk kenteken vermelden). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.