...een moment geduld...
Truck repatriëring aanhanger

Vrachtwagen repatriëring

Soms strandt een vrachtwagen, touringcar of trailer in het buitenland. In dat geval kan Van Eijck zorgdragen voor een vrachtwagen repatriëring. Met onze moderne voor vloot voor zware berging kunnen wij de repatriëring van elk soort truck en bus in het buitenland aan. We kunnen daardoor snel en deskundig een oplossing voor de repatriëring van uw vrachtwagen in het buitenland bieden. In geval van vrachtwagen repatriëring nemen wij de volledige coördinatie en de uitvoering van het vervoer op ons. We halen de gestrande chauffeur op en kunnen desgewenst ook zorgdragen voor de lading, zodat de ladingsschade tot een minimum beperkt wordt.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Internationale truck repatriëring

Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw vrachtwagen strandt in het buitenland. Van Eijck is u graag van dienst met de repatriëring van uw vrachtwagen. Voor truck repatriëring werken wij samen met vaste partners in heel Europa. Door dit directe contact met buitenlandse bergers kunnen wij u na een ongeval of stranding snel en duidelijk inzicht geven in de staat van het voertuig en de eventuele lading. Mocht het nodig zijn, dan werken we samen met collega’s in het buitenland voor noodhulp en berging.

Het is goed om te weten dat de bergers van Van Eijck 24/7 klaar staan om de vrachtwagen repatriëring voor u te verzorgen. Eén telefoontje is voldoende om onze dienstverlening in gang te zetten, waar uw truck zich ook bevindt in Europa. U kunt daarbij vertrouwen op onze snelle service. Wij streven er naar uw vrachtwagen en vracht zo snel mogelijk te repatriëren. Vanzelfsprekend brengen we de vrachtwagen in nauw contact en overleg met u naar de gewenste aflever-locatie. We houden u hierbij steeds op de hoogte.

Uitgebreide vloot voor vrachtwagen repatriëring

Of u nu stilstaat met droge bulk, met levend vee of gekoelde voeding, u kunt Van Eijck altijd bellen. Wij laten niemand langs de kant van de weg staan. Voor de repatriëring van trucks beschikt Van Eijck over een moderne, uitgebreide vloot van ruim honderd uiteenlopende hulpverleningsvoertuigen. Zo beschikken we over de nieuwste bergingstrucks en diepladers voor het ophalen van uw vrachtwagen of bus in het buitenland.

Vrachtwagen repatriëring vereist niet alleen het juiste materieel, maar ook de juiste kennis en een deskundig inzicht. Om die reden zijn onze medewerkers opgeleid en ervaren in vrachtwagen repatriëring. Zij beschikken over voldoende kennis en kunde om ook in de uitdagende omstandigheden truck repatriëring efficiënt uit te voeren. Met hun professionele blik bekijken zij per geval welk materieel ingezet moet worden om uw voertuig naar de gewenste locatie te brengen. Daarbij hebben zij aandacht voor de eventuele aanwezige schade en de veiligheid.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.