...een moment geduld...

Autotransport Zwitserland

Internationaal autotransport, zoals tussen Nederland en Zwitserland, stelt unieke eisen vanwege de specifieke regelgeving en logistieke uitdagingen die kenmerkend zijn voor elk Europees land. Verzekeraars, fleetowners, leasemaatschappijen, en andere zakelijke klanten vertrouwen op onze expertise voor snelle en efficiënte service. Van Eijck, met zijn jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk, is uitstekend voorbereid om uw autotransporten te verzorgen. Als gespecialiseerde dienstverlener voor autotransport binnen Europa, en specifiek van en naar Zwitserland, zorgen wij dat uw voertuigen veilig en nauwkeurig hun bestemming bereiken.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Autotransport binnen Europa

Van Eijck’s diepgaande kennis van internationaal autotransport biedt de zekerheid van een professionele en betrouwbare service. Wij beheren regelmatige transporten naar en vanuit Zwitserland, waarbij we auto’s door heel Europa vervoeren.

Het transporteren van een vloot leasewagens, verzekerde voertuigen of dealermodellen wordt door ons op maat geleverd. Onze moderne vloot is ingericht om elk type voertuig voorzichtig te vervoeren, inclusief niet-rijdende voertuigen, met dank aan onze vrachtwagens die uitgerust zijn met een lier.

 

Professionele voertuighulp in de Gotthardtunnel

Stelt u zich voor dat een klant van uw verzekeringsmaatschappij door de adembenemende Zwitserse Alpen rijdt en net door de beroemde Gotthardtunnel gaat wanneer zijn auto onverwacht motorproblemen ondervindt. Dit incident in deze cruciale verkeersader van Zwitserland kan niet alleen de reisplannen van uw klant verstoren maar ook voor aanzienlijke overlast zorgen. Uw verzekeringsmaatschappij reageert onmiddellijk door Van Eijck Autotransport in te schakelen.

 

Van Eijck coördineert de repatriëring van het voertuig, zodat het veilig teruggebracht kan worden naar Nederland voor de noodzakelijke reparaties. De snelle en professionele aanpak van Van Eijck Autotransport zorgt ervoor dat het voertuig efficiënt wordt afgehandeld en minimaliseert de verstoring voor uw klant.

Efficiënt autotransport naar Zwitserland

Met behulp van lokale partners in Zwitserland plannen we de meest efficiënte routes, waarbij rekening wordt gehouden met de snelste en veiligste routes voor uw voertuigen. Onze service is flexibel ontworpen voor zowel incidentele verzendingen als voor regelmatige leveringen.

Waarom kiezen voor Van Eijck?

Onze vloot is modern en wordt goed onderhouden, voorzien van alles wat nodig is voor veilig en zorgvuldig autotransport. Onze chauffeurs en logistieke medewerkers zijn grondig getraind en hebben uitgebreide kennis van de lokale verkeersregels, wat ons in staat stelt elk transport nauwgezet te begeleiden.

 

Kostenbeheersing bij autotransport

Van Eijck zet zich in voor kostenbewustzijn en klantgerichtheid, wat ons in staat stelt om betrouwbare diensten te leveren. Dankzij onze ervaring en nauwkeurige planning zijn de kosten van transport helder en voorspelbaar. Onze klantgerichte benadering garandeert volledige ondersteuning vanaf de boeking tot de aflevering, waarbij ons team het volledige proces beheert.

Van Eijck is uw ideale partner voor autotransport binnen Europa en van en naar Zwitserland. We staan bekend om onze persoonlijke benadering, snelle service en betrokken medewerkers, en we zijn 24/7 beschikbaar om aan uw transportbehoeften te voldoen. Wij bieden graag een vrijblijvende offerte aan.

 

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.