...een moment geduld...
Repatriëring auto door van Eijck

Voertuig Repatriëring

Van Eijck is de partner van verzekeraars voor de repatriëring van gestrande auto’s in het buitenland. Met onze speciale transportwagens verzorgen wij auto repatriëring in heel Europa. Met deze voertuigen zijn wij in staat onze dienstverlening efficiënt en klantgericht uit te voeren. Onze ervaren medewerkers zijn bovendien vakkundig en klantgericht. Zij hebben oog voor de chauffeur en de eventuele passagiers bij het ophalen van een auto in het buitenland.

Soms kan een auto niet ter plekke worden gerepareerd. Wanneer dit uit de diagnose blijkt dan bestaat veelal de mogelijkheid om uw voertuig op transport naar Nederland te zetten. Van Eijck verzorgt deze repatriëring van auto’s. Hiervoor zijn we voor onze opdrachtgevers 24/7 bereikbaar. Eén bericht is voldoende om onze dienstverlening in gang te zetten, waar de auto zich ook bevindt in Europa.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Repatriëring auto’s buitenland

Is er een voertuig gestrand in het buitenland, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Bij  auto repatriëring komt het nodige kijken. Van Eijck is u daarbij graag van dienst. Wij halen uw auto snel op uit het buitenland. Nadat wij de gestrande auto hebben opgehaald, leveren wij deze in overleg met de opdrachtgever af bij de door u gewenste aflever-locatie, zoals uw eigen werkplaats, een schadeherstelbedrijf of het dealerbedrijf.

Samenwerken bij auto repatriëring

Mocht het nodig zijn dan werken we voor auto repatriëring samen met buitenlandse partners voor noodhulp en berging.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.