...een moment geduld...
autotransport Nederland

Autotransport

Van Eijck is gespecialiseerd in autotransport. Naast nationaal autotransport, zijn we ook internationaal actief. Wij verzorgen autotransport door heel Europa. Als gerenommeerd autotransportbedrijf beschikken we over een groot aantal eigen autotransporters en een sterk netwerk van partners waarmee we samenwerken. Met onze dienstverlening, zowel in Nederland als in Europa, zijn we hoofdzakelijk actief voor alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners, dealers en andere bedrijven die behoefte hebben aan professioneel en betrouwbaar auto transport. Vanzelfsprekend kunnen wij als autotransportbedrijf elk type auto transporteren.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Van Eijck Autotransport al jarenlang vertrouwd en veilig

Van Eijck heeft jarenlang ervaring met het transport van de meest uiteenlopende voertuigen voor een breed scala aan opdrachtgevers. Wij beschikken over moderne, goed uitgeruste auto transporters, die geschikt zijn voor vrijwel elk transport, uiteenlopend van vrachtwagens en touringcars tot personenauto’s en heftrucks. Naast onze moderne vloot maken we vooral het verschil met onze professionele, betrokken medewerkers, met de juiste kennis en deskundig inzicht. Zij zijn opgeleid en ervaren in autotransport en beschikken over voldoende kennis en kunde om ook in de meest uitdagende omstandigheden het autotransport efficiënt uit te voeren. Met hun professionele blik bekijken zij per geval welk materieel ingezet moet worden om uw voertuig naar de gewenste locatie te transporteren. Uw auto is in vertrouwde handen en wordt gegarandeerd veilig en verzekerd vervoerd.

Auto transporteren voor uiteenlopende opdrachtgevers

Het komt dagelijks voor dat wij voor autotransport ingeschakeld worden om een auto ergens in Nederland of elders in Europa op te halen. Wij voeren het transport van auto’s uit voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We halen uw voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd op de afgesproken plek. In tal van situaties kan het autotransport door Van Eijck uitkomst bieden. Zo brengen wij voor dealers en verhuurbedrijven auto’s van de ene naar de andere locatie, verzorgen wij het transport van auto’s voor alarmcentrales, vervoeren wij voor expediteurs auto’s van en naar Europese bestemmingen en verzorgen we berijders wisselingen voor fleetowners. We transporteren vanzelfsprekend ook niet-rijdende voertuigen, want al onze vrachtauto’s zijn voorzien van een lier. Natuurlijk kunt u ook een beroep op ons doen voor het autotransport van campers en caravans. Van het transport van grote volumes voertuigen tot een eenmalig verzoek van één voertuig. Welk autotransport kunnen we voor u verzorgen?

Auto transport kosten beheersbaar houden

Voor autotransport staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. De volledige ontzorging bij het autotransport staat centraal. Door ons sterke netwerk aan ervaren auto transport partners in heel Europa, kunnen wij het autotransport altijd binnen enkele dagen regelen. Naast deze kwaliteitsservice, garanderen we ook scherpe tarieven. De autotransport kosten zijn bij Van Eijck beheersbaar door de inzet van zoveel mogelijk eigen auto transporters. Vanzelfsprekend bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan. Daarbij baseren we ons op het aantal kilometers, het aantal auto’s dat getransporteerd moet worden en de afmetingen daarvan. Van Eijck staat bovendien bekend om de persoonlijke, klantgerichte manier van werken, snelle reactietijd en betrokken medewerkers. Dit betekent ook dat we u compleet ontzorgen wat betreft het auto transport en het volledige dossier van het auto transport tevens voor u inzichtelijk maken.

Autotransport Europa en internationaal transport

Dagelijks transporteert Van Eijck voertuigen snel en veilig van en naar bestemmingen in Europa Het transporteren van auto’s stopt voor ons namelijk niet bij de landsgrenzen. We worden vrijwel dagelijks ingeschakeld voor internationaal of Europees auto transport. Wij streven er dagelijks om auto’s en alle andere soorten voertuigen snel, flexibel en zorgvuldig te transporteren naar elke gewenste bestemming in heel Europa. Met het oog daarop investeren wij veel tijd en aandacht in ons internationale netwerk van samenwerkende partners op het gebied van auto transport in Europa. Dankzij onze vakbekwame chauffeurs en sterke partnernetwerk kunnen wij ook grote voertuigstromen rechtstreeks transporteren, zonder tussenstops en overladen. Op wisselende volumes kunnen we flexibel inspelen, omdat we ons eigen wagenpark combineren met een goed en groot partnernetwerk. Op deze manier zij in staat om steeds snel, adequaat en flexibel te reageren op uw verzoek om een auto of zelfs meerdere auto’s te internationaal transporteren.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.