...een moment geduld...
vrachtwagenberging nederland

Vrachtwagenberging

In plaats van vrachtwagenberging spreken we ook wel van ‘zware berging’. Er is sprake van zware berging in geval van voertuigen vanaf 3500 kg (eigen gewicht plus laadvermogen). Vrachtwagen berging is een stuk gecompliceerder dan het bergen van personenauto’s. Vrachtwagenberging vereist niet alleen het juiste materieel, maar ook de juiste kennis, ervaring en een deskundig inzicht. Om die reden zijn onze bergingsspecialisten breed opgeleid en ervaren in dit vakgebied. Zij beschikken over ruim voldoende kennis en kunde om ook in de meest uitdagende en complexe omstandigheden een zware berging efficiënt uit te voeren.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

Vrachtwagenberging door van Eijck

Een ongeval of pech met uw vrachtauto komt nooit gelegen. In het onverhoopte geval dat het u overkomt, is een snelle vrachtwagenberging veelal van groot belang. Het is goed om te weten dat de bergers van Van Eijck klaar staan om snel hulp te verlenen. U kunt vertrouwen op onze snelle service. Wij streven ernaar uw vrachtauto en vracht zo snel mogelijk weer terug op de weg te krijgen. Of het nu gaat om een vrachtwagencombinatie met pech of een truck die bij een ongeluk betrokken is, wij nemen u alle zorg uit handen.

Voor vrachtwagen berging staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Logisch, een ongeluk of pechgeval overkomt u en dan wilt u graag snel weer op weg geholpen worden. Bovendien, zeker bij een ongeval is het belangrijk om de weg zo snel mogelijk vrij te maken om de doorstroom en verkeersveiligheid van de overige weggebruikers te garanderen. Daar staan de bergers van Van Eijck dagelijks voor in.

Moderne vloot voor vrachtwagenberging

Voor de berging de van trucks beschikt Van Eijck over een moderne, uitgebreide vloot van ruim honderd uiteenlopende hulpverleningsvoertuigen. Hiermee kunnen we aan iedere vraag op het gebied van berging van vrachtwagens, touringcars, bussen en trailers voldoen. De voertuigen zijn voorzien van alle gereedschappen die nodig zijn bij truckberging. Met andere woorden voor het takelen, slepen of bergen van zware voertuigen boven de 3.500 kg bent u bij ons aan het juiste adres.

De kennis en ervaring van onze medewerkers in combinatie met dit moderne bergingsmaterieel zorgt ervoor dat wij vrijwel alle vrachtwagenbergingen zelfstandig kunnen uitvoeren. Het spreekt voor zich dat wij tijdens de berging, behalve aandacht voor het voertuig, ook waken en zorgdragen voor de lading.

Vrachtwagenberging op de snelweg

Een incident met een vrachtwagen vormt een risico voor de veiligheid en de verkeersdoorstroming. Het Centraal Meldpunt Vrachtautoberging (CMV) zorgt daarom in opdracht van Stichting Incident Management Vrachtauto’s (STIMVA) dat de truck snel, deskundig en veilig wordt weggesleept. Hiervoor werkt het CMV samen met gecertificeerde bergers. Van Eijck maakt deel uit van dit netwerk en verzorgt met de vrachtwagen sleepdienst de berging van vrachtwagens, waar nodig op alle snelwegen in Nederland. Bent u gestrand op een Incident Management wegvak? Dan zijn wij contractueel verplicht de opdracht via het CMV aan de snelst aanrijdende bergingsonderneming te verstrekken, waarbij wij voor onze klanten nog altijd de service bieden om hen hierbij volledig te ontzorgen.

Truckberging in heel Europa

Veel vrachtwagens stoppen niet bij de grens. Wij bergen en repatriëren gestrande vrachtwagens en touringcars met een technisch mankement of na een ongeval. Van Eijck beschikt daarvoor over een over een uitgebreid en professioneel netwerk van bergers. Hierdoor zijn wij in staat om efficiënt, dus zonder onnodige vertraging, oplossingen te bieden aan gestrande combinaties. Indien we gebruikmaken van ons netwerk (buitenlandse) bergers, wordt de truckberging altijd onder onze regie uitgevoerd. Ook de financiële afhandeling loopt indien gewenst via ons, zodat het voertuig na de berging zijn weg weer kan vervolgen.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.