...een moment geduld...

Inbeslagname voertuigen

Van Eijck is gespecialiseerd in het veiligstellen en in beslag nemen van voertuigen in opdracht van overheden en deurwaarders. Ons team van getrainde professionals handelt effectief en efficiënt, waarbij het voertuig veilig naar de gewenste eindbestemming wordt vervoerd of, indien nodig, in bewaring genomen wordt op een van onze veiligheidslocaties.

Voertuig in beslag genomen?

Contacteer de opdrachtgever! Alle communicatie over in beslag genomen voertuigen wordt doorverwezen naar de opdrachtgever.

Communicatie en Vrijgave van Voertuigen

Natuurlijk begrijpen we de gevoeligheid en emoties die spelen rondom de inbeslagname van voertuigen. Daarom volgen we strikte communicatieprotocollen. Alle communicatie met betrekking tot in beslag genomen voertuigen wordt doorverwezen naar de opdrachtgever. Het is ons beleid om geconfisqueerde voertuigen niet vrij te geven tenzij we hiertoe een opdracht ontvangen van de opdrachtgever of justitie.

Procedure bij ontvangst van een inbeslaggenomen voertuig

Het kan noodzakelijk zijn om te tekenen voor ontvangst van een in beslag genomen voertuig. We verzoeken u dan ook altijd een geldig legitimatiebewijs mee te brengen. Deze maatregel waarborgt de integriteit van het proces en zorgt voor een ordelijke en gereguleerde overdracht van de voertuigen.

Veel gestelde vragen over inbeslaggenomen voertuigen
Wat gebeurt er met mijn voertuig nadat het in beslag is genomen?

Na inbeslagname wordt uw voertuig veilig opgeslagen op een van onze locaties of vervoerd naar een andere eindbestemming, afhankelijk van de instructies van de opdrachtgever of justitie.

Moet ik tekenen voor ontvangst van mijn in beslag genomen voertuig?

Ja, in sommige gevallen is het noodzakelijk om te tekenen voor de ontvangst van een in beslag genomen voertuig.

Waar wordt mijn in beslag genomen voertuig opgeslagen?

Uw voertuig wordt veilig opgeslagen op een van onze (beveiligde) locaties, of het wordt direct vervoerd naar een eindbestemming in de directe omgeving.

Met wie moet ik contact opnemen over mijn in beslag genomen voertuig?

Alle communicatie omtrent in beslag genomen voertuigen wordt doorverwezen naar de opdrachtgever.

Kan ik mijn in beslag genomen voertuig ophalen bij Van Eijck Berging?

Ja, maar alleen na ontvangst van een formele vrijgave van de opdrachtgever of justitie. Bij ontvangst van het voertuig moet u een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.