...een moment geduld...
Van Eijck takel en bergingsbedrijf voor autoberging en vrachtwagenberging

Over Van Eijck

Van Eijck is een internationaal opererend berging- en transportbedrijf met strategisch gelegen vestigingen in Nederland. Onze ervaren medewerkers voeren 24/7 de meest uiteenlopende takel-, bergings- en (internationale) transportdiensten uit van personenauto’s en vrachtwagens. Wij beschikken daarvoor over een modern, veelzijdig en goed onderhouden wagenpark. Alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners, dealers en bedrijven doen regelmatig een beroep op ons. Zij kiezen voor Van Eijck vanwege onze persoonlijke, klantgerichte manier van werken, snelle reactietijd en betrokken medewerkers.

Direct contact

Gebruik maken van onze diensten? Met de onderstaande gegevens kunt u direct contact opnemen met ons team.

24/7 persoonlijk contact

Dankzij onze centrale planning worden hulpvragen snel en strak gecoördineerd en zijn wij snel ter plaatse.

Vervangend vervoer

24/7 modern en representatief vervangend vervoer beschikbaar. U komt dus nooit stil te staan.

Professionele hulpverlenings-voertuigen

Wij werken met een uiterst modern wagenpark van ruim 100 voertuigen. Hiermee zijn wij in staat om pechhulp, calamiteiten, transport en berging efficiënt uit te voeren.

Innovatief en Duurzaam

Onze afdeling Ontwikkeling & Onderhoud ontwikkelt innovatieve verbeteringen voor een duurzame en nog betere hulpverlening.

Modern en milieubewust wagenpark

Van Eijck beschikt over een modern wagenpark van meer dan 100 voertuigen, waaronder vrachtwagens, takelwagens, bergingsvoertuigen en autotransporters. Hiermee zijn wij in staat om alle takel- en bergingswerkzaamheden, repatriëringen en transportvragen efficiënt voor u uit te voeren. Ook ons wagenpark voor vervangend vervoer is modern en representatief. Ons wagenpark voldoet aan de Euro 6 wet- en regelgeving van de Europese Unie waarin de maximale uitstoot van voertuigen vastgelegd is. Naast dit uitstekende materieel werken wij met professionele medewerkers, die efficiënt en klantgericht werken. Zij hebben oog voor het vervoermiddel en de eventuele lading, maar nadrukkelijk ook voor de berijder en eventuele passagiers.

Van Eijck verzorgt:

  • Autoberging
  • Pechhulpverlening
  • Vrachtwagenberging
  • Repatriëring
  • Transportdiensten
  • Vervangend vervoer

Van Eijck staat voor Innovatie en ontwikkeling

Van Eijck heeft een eigen afdeling Ontwikkeling & Onderhoud. Hier werken ontwikkelaars, carrosseriebouwers en monteurs. Deze afdeling ontwikkelt innovatieve verbeteringen, zoals de slimme, aangepaste laadvloer in onze pechhulp voertuigen. Het onderhoud aan ons materieel voeren wij in eigen huis uit op basis van alle geldende milieunormen.

Automatisering

Van Eijck beschikt over een intern ontwikkelt automatiseringsplatform voor de integrale uitvoering van haar hulpverleningen, genaamd VRS. Via een beveiligd klantenportaal is het daarnaast voor steeds meer klanten mogelijk om vrijwel real-time een dossier te volgen.

Het platform coördineert de digitale opdrachtverstrekking en afmelding, het aansturen van medewerkers en materieel, het registreren en loggen van informatie omtrent de dossiers, alsmede het veilig en AVG-proof verwerken van uitsluitend de benodigde gegevens die bij een hulpverlening benodigd zijn.

Ook de facturatie van onze diverse bedrijfsonderdelen komt samen in dit platform.

 

24/7 Persoonlijk contact

Bij Van Eijck werken we met een centraal geleide planning waar alle mobiliteitshulp aanvragen worden gecoördineerd voor onze elf vestigingen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Door deze centrale en strakke coördinatie zijn wij bij elke hulpvraag snel ter plaatse.

Copyright 2024 Van Eijck | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.